Voel je sexy….En je bént sexy!

geroosterde venkel

Tijd om daar verandering in te brengen!

Al is het verleidelijk om je in zo’n bui van ‘ik wil het liefst op de bank hangen in mijn joggingbroek met mijn hand in een zak chips’ te verliezen, doe het niet! Zie dit als een uitdaging om eens extra je best te doen. Want je zult zien: Als je je sexy voelt, ben je ook sexy!

Dus:
Een bleek smoeltje? Tegenwoordig heb je allerlei verschillende merken dagcrème-met-een-tintje. En dus bestaat er geen excuus meer voor bleke smoeltjes! En een sunkissed smoeltje (tip: niet overdrijven!) is waanzinnig sexy.

Slap haar? Geweldig! Mooi steil, loshangend haar is hartstikke sexy, hoor! Smeer er nog wat extra gladmakende lotion in en jouw dag kan niet meer stuk.

Opgeblazen buik? Wist je dat mannen dol zijn op vrouwen met vrouwelijke vormen? Wees dus blij met je buikje en draag een extra strak truitje. Enne, níet die zak chips leegeten, want van het zout kun je nog meer opzwellen! Je voelt je vast beter als je vandaag wat extra gezond groenvoer naar binnen werkt.

En verder:
– Doe eens gek en doe juist nu je mooiste lingerie aan. Ook als je ‘gewoon’ naar je werk gaat.
– Laat eens één knoopje meer openstaan van je blouse.
– Doe je mooie hoge hakken aan, in plaats van je praktische schoenen.
– Wat dacht je van kousen in plaats van een panty? En dan hebben we het natuurlijk wel over het soort jarretellekousen (geen pantykniekousjes!).
– Ben jij zo iemand die haar lekkere parfum alleen met speciale gelegenheden gebruikt? Dan is dit die speciale gelegenheid! 

Een fijne dag!