Voetbal kijken = meer zin in seks

geroosterde venkel

Het is al langer bekend dat sporten goed is voor je. Niet alleen voor je gestel, maar ook voor je seksleven! Sporters hebben veelal een rijker seksleven: lichaamsbeweging zorgt namelijk voor een betere doorbloeding van de organen en dus ook van de mannelijke én vrouwelijke geslachtsdelen.

Kijken
Uit Frans onderzoek blijkt echter dat het kijken naar sport, in dit geval naar voetbal, ook zorgt voor een beter seksleven. 70% van de koppels die aan het betreffende onderzoek deelnamen, bleek na afloop van een voetbalwedstrijd betere seks te hebben.

Het kijken naar voetbal vergroot namelijk de zin in seks. Mannen raken meer opgewonden naarmate hun favoriete team vaker scoort. Vrouwen zouden kriebels in de onderbuik krijgen van de knappe, zwetende voetballers op het beeldscherm en die lusten maar al te graag op hun eigen partners loslaten.

Leuk slaatje
Voetbal mag dan misschien nog altijd bekend staan als een mannensport, maar vrouwen kunnen daar dus gelukkig ook een leuk slaatje uit slaan. Met het EK voetbal dat voor de deur staat, is dat geen vervelende wetenschap! Nu maar flink hopen dat onze Oranje-mannen het tot de finale schoppen en die als het even kan ook winnen. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat als hun favoriete team verliest, het libido van onze mannen juist tot het nulpunt daalt…