Voorkom voorspelbare sex met deze tips!

geroosterde venkel


Heb je geen zin meer in een lekkere vrijpartij met je partner vanwege de eeuwige voorspelbaarheid en steeds dezelfde handelingen? Probeer je sexleven spannender te maken door spontaner te zijn. Wees dus niet bang om iets anders te proberen. Deze tips helpen jou hierbij.

Verander je sexuele routine

Probeer je sexleven eens te analyseren. Is de sex vaak voorspelbaar? Is het een race tegen de klok wie het eerst klaarkomt? Als je dit herkent, zit je misschien in een sexuele sleur. Probeer je sexuele routine te doorbreken door het tegenovergestelde te doen, dan wat je normaal doet.

Heb je altijd ’s avonds sex, probeer dan eens ’s ochtends of ’s middags te vrijen. Komen jullie nooit verder dan je bed? Ontdek dan eens de douche of keuken. Ligt jouw partner altijd bovenop? Draai dan de rollen om.

Verras hem

Sexy lingerie en naaldhakken zijn niet altijd nodig om je partner op te winden. Ga bijvoorbeeld eens naakt voor hem staan of ga spannende sexspeeltjes met hem shoppen. Zeker weten dat hij hiervan opgewonden raakt.

Maak tijd vrij

Sex hoort spontaan en passievol te zijn, maar is dit vaak niet door een te drukke baan, stress, kinderen en huishoudelijke klusjes. We hebben geen tijd meer voor sex. Hoe kun je weer tijd vrijmaken voor een stevige vrijpartij? Probeer hem hints te geven en stuur iedere dag ondeugende sms’jes. Benut elk vrij momentje van de dag om je partner te plezieren.

Praten helpt

Ga nooit slapen als je boos bent. Praat open en eerlijk tegen elkaar over wat er aan de hand is. Praat over de dingen die je leuk vindt aan elkaar, maar ook over de irritante gewoontes. Als je weet waar het fout gaat, dan kun je er iets aan doen en wordt jullie relatie (en daarom de sex) ook beter.

Lekker mysterieus

Een beetje mysterieus zijn, blaast nieuw leven in jullie liefde. Als je al jaren samenwoont, ben je erg gewend aan elkaar en kun je je soms té comfortabel voelen. Blijf daarom lekker mysterieus en houd je relatie spannend. Jullie zullen veel meer naar elkaar verlangen.

Verwen je zintuigen

Verander je slaapkamer door hem met romantische spulletjes, zoals massage-oliën, satijnen lakens en liefdevolle kleuren te voorzien. Door deze vernieuwende sfeer voel je je sexier en raak je sneller opgewonden.

Hoe voorkom jij voorspelbare sex?