Voorspel

geroosterde venkel

Hoe meer tijd je ervoor uittrekt, hoe intenser de vrijpartij. Begin ’s ochtends met een speelse blik en bouw het op tot jullie uit elkaar spatten van verlangen! Wat hem helemaal gek kan maken, is een sexy speurtocht.

Spel:
Begin met een ondeugend sms’je, waarin jij je partner instrueert om bij thuiskomst, alleen kamers in te gaan, waarvan de deuren open staan.

In de eerste kamer leg je een sexy jurkje van jezelf neer en geef je hem de opdracht om ook zijn shirt uit te trekken.

In de tweede kamer leg je massage olie en beveel je hem zijn broek uit te trekken. Laat hem de massage olie meenemen en stuur hem naar de keuken.

Hier ligt weer een briefje met de vibrerende afstandbediening van de draadloze Lelo Lyla 2. Deze mag worden geactiveerd en hij mag zijn tocht voortzetten naar de slaapkamer.

In de slaapkamer ligt een satijnen oogmasker op hem te wachten. Op het bijbehorende briefje staat dat hij op bed moet gaan liggen, het masker op moet doen en jou met zijn meest sexy stem moet roepen.

Bind hem aan het bed vast, stop de afstandsbediening in zijn hand en verras hem in een ondeugend lingerie setje. Het echte spel kan nu beginnen!

Weet jij nog een leuk spel, of heb je leuke tips? Deel het met ons!