Vreemdgaan met Rafael van der Vaart

geroosterde venkel

De datingsite VictoriaMilan.nl is speciaal bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een verzetje buiten hun huwelijk. Uit recent onderzoek blijkt dat de vrouwelijke leden van deze website het liefst een affaire zouden beginnen met Nederlands Elftal-speler Rafael van der Vaart.

Favoriete voetballer
Wanneer dát niets wordt, wordt PSV-verdediger Jetro Willems benaderd. Robin van Persie en Luciano Narsingh volgen op een gedeelde derde plaats. Opvallend is dat Willems pas 17 jaar is en Narsingh 21 jaar. Zijn de vrouwen soms op zoek naar een echte toy boy?

Meest gewilde voetbalvrouw
De mannen zijn ook niet vies van een beetje vreemdgaan binnen de voetbalwereld. Zij kiezen als favoriete spelersvrouw Charlotte-Sophie, de vrouw van Johnny Heitinga. Yolanthe Sneijder-Cabau werd onlangs nog verkozen tot mooiste voetbalvrouw, toch moet zij de tweede plek delen met Sylvie van der Vaart. Laatstgenoemde vierde kort geleden nog haar 7-jarige huwelijk met Rafael van der Vaart. Van vreemdgaan is dus vast geen sprake.

Sterrenstatus
Volgens de Nederlandse woordvoerder van VictoriaMilan ligt het aan de faam van de voetballers, die tegenwoordig gelijk staat aan de sterrenstatus van acteurs en beroemde muzikanten. “De voetballers zijn echte trendsetters. Dat maakt ze tot megasterren en daardoor zijn ze erg in trek bij de dames”, aldus Bob Stumpel. De populariteit van de vrouwen is volgens Stumpel hoog vanwege de media-aandacht die de laatste jaren flink is gegroeid. “Ze groeien uit tot heuse stijliconen.”

Overspelteam
Naast één eigen favoriet om mee vreemd te gaan, mochten de vrouwen ook een ideaal Europees Overspel-team samenstellen. In deze opstelling schitterde onze Rafael van der Vaart op een mooie middenpositie.

Sluit jij je aan bij de lange rij vrouwen die hunkeren naar Rafael, of eet jij liever een beschuitje met een van de andere spelers?