Vrijgezellen op zoek naar exotische liefde

geroosterde venkel

Dat zijn de eisen die vrijgezellen van tegenwoordig stellen aan hun vakantiebestemming. Het lijkt wel ‘hoe verder, hoe beter’, want Curaçao staat bovenaan het verlanglijstje. Maar ga je voor het mooie weer of een romantisch avontuurtje?

Exotische liefde
De ontwikkeling van een vakantieliefde ging nog nooit zo snel en gemakkelijk. Datingsites werken namelijk samen met reisbureaus om de ultieme vrijgezellentrip te ontwikkelen. Stel je eens voor: op vakantie met de meest begeerde singles van Nederland. En wie wil dat nu niet: een exotische liefde die zich op Curaçao volledig kan ontwikkelen tot een volwaardige relatie? Je hoeft niet per se te boeken via een datingsite of reisbureau, op elke bestemming vind je leuke vrijgezelle mannen! Natuurlijk is het aan jou zelf of je straks hand in hand de zonsondergang tegemoet loopt, maar een eiland als Curaçao is de ideale plek om je verleidingskunsten eens flink te testen.

Spel van het verleiden
Probeer eens wat nieuws en trek je stoute teenslippers aan. Leg jouw handdoek naast die van een mooie man, dan raak je vanzelf aan de praat. Of versier die jongen aan de bar door hem jouw sexy danspasjes te showen. Misschien wel in bikini? Op vakantie is iedereen wat losser en zit die zwoele zomernacht er met een beetje moeite zeker wel in!

Ga erop uit!
Bedenk van tevoren hoe jij jouw vakantie optimaal kunt benutten. Of je nu naar een stad gaat of een zonnig eiland bezoekt, overal zijn mogelijkheden genoeg. Je ontmoet die leuke man pas als je er zelf moeite voor doet. Vraag eens aan je reisleider wat de trekpleisters van de omgeving zijn. Hij of zij kan je vast vertellen waar de leukste barretjes zijn, welke plekken je moet bezoeken of waar de lokale jeugd zijn vrije tijd doorbrengt. Zo maak je meteen meer kans op een romance met een local.

Touwtjes in handen
Je bepaalt zelf of het bij een exotisch avontuurtje blijft of dat jullie elkaar na de vakantie ook nog zullen zien. Houd contact via Facebook, de telefoon of op de ouderwetse manier met een brief. Zorg dat je doet, waar jij gelukkig van wordt!

Bron: Relatieplanet