Vrouw date 24 mannen per jaar

geroosterde venkel

Of je nu op zoek bent naar iets serieus of gewoon zin hebt in een verzetje: daten is spannend en leuk. Bovendien blijf je doordat je date gemotiveerd om goed voor jezelf te zorgen. Gemiddeld daten vrouwen 24 verschillende mannen per jaar!

Thuissituatie
Vooral vrouwen die met vrienden of huisgenoten wonen zijn actief in het datingcircuit (42 procent). Iets meer dan 1 op de 5 woont nog bij haar ouders en de overige ladies wonen alleen.

Meerdere mannen tegelijk
Niet alleen mannen zijn goed in het jongleren van meerdere vrouwen tegelijkertijd. 60 procent van de vrouwen gaf toe dat ze vaak meerdere mannen tegelijk daten. Een vijfde doet dat omdat ze verwacht dat mannen dit ook doen. Een kleinere hoeveelheid vrouwen (16 procent) gaf aan niet te kunnen kiezen tussen de mannen die ze regelmatig ziet. Gemiddeld gaat een vrouw per maand met twee mannen op date, wat inhoudt dat ze uiteindelijk jaarlijks uitkomt op 24 mannen.

Toen werd gevraagd waarom één man niet voldoende is, gaf één op de drie vrouwen aan dat daten niet betekent dat je exclusief met iemand bent. Ruim een kwart zei het gewoon spannender te vinden, waarschijnlijk is daarom bijna de helft van de vrouwen ook verwikkeld in een friends with benefits-situatie. Deze mannen bellen (of sexten?) ze wanneer ze niet aan het daten zijn.

Er is niets mis met een beetje plezier toch? Probeer wel iedere keer een originele date te verzinnen.

Bron: femalefirst.co.uk