VIDEO: Vrouw naakte Robbie Williams: ‘Ik zie je ballen hangen’

Robbie Williams is niet vies van een beetje naakt. In zijn beroemde Rock DJ-videoclip stript de 42-jarige zanger letterlijk tot op het bot en eerder dit jaar nog probeerde hij het internet, naar eigen zeggen, te breken met een naaktfoto à la Kim Kardashian op Twitter.

Dit keer is het zijn vrouw, actrice Ayda Field, die een naakt video van de zanger op Instagram deelt. De video is het vervolg op een eerdere video van het koppel, waarin ze samen ze samen de keuze maakten tussen altijd taart eten zonder aan te komen of onzichtbaar zijn. De twee kozen allebei voor de taart, alleen Robbie lijkt dat in de nieuwe video te zijn vergeten.

De zanger doet in een het filmpje alsof hij onzichtbaar is, met alleen een taart voor zijn geslachtsdeel. Wanneer hij de video binnen schuifelt roept hij nog trots: ‘Look, floating cake! I’m invisible!’

Ayda ziet de humor wel in van de situatie en legt het hem nog eventjes uit: ‘Babe, you didn’t choose invisibility, you chose cake. I can see you right now. Your bollocks are hanging out.’ Hierop schuifelt de zanger zogenaamd beschaamd uit beeld.

De video die eraan vooraf ging:

Robbie heeft trouwens ook een zwakte voor bijzondere taarten. Voor de verjaardag van zijn vrouw dit jaar gaf hij een wel heel bijzondere taart. Met een knipoog natuurlijk.

Ayda’s birthday cake

Een foto die is geplaatst door Robbie Williams (@robbiewilliams) op