Vrouw neemt geniaal wraak op ex-man die haar ‘moron’ noemt

Wraak op ex

Een ex beledigen is nooit chic en zelden een goed idee. Al helemaal wanneer je ondertussen het Capitool bestormt. Dat ondervond Richard Michetti uit Pennsylvania aan den lijve toen hij temidden van de gewelddadige opstand in het Capitool zijn ex via een appje uitmaakte voor ‘moron’. 

Iemand beledigen terwijl je ondertussen video’s en updates stuurt vanuit de aanval op het Capitool met Trump-aanhangers: ai, ai, ai Richard, dat was niet zo handig van je. Zijn ex-vriendin bewaarde het materiaal zorgvuldig om het te overhandigen aan de FBI waardoor de man eenvoudig gearresteerd kon worden.

Beroerde timing

‘Als je niet ziet dat deze verkiezing is gestolen, ben je een moron’, appte Michetti naar zijn ex. Dat blijkt nu uit de rechtbankdocumenten. Michetti’s beroerde timing en luie beledigingen leidden tot zijn arrestatie. Hij deed mee aan de bestorming in de volle overtuiging dat dit de telling van de stemmen zou stoppen. Gedurende twee uur stuurde hij video’s en updates vanuit het Capitool. Op het moment dat Trump zijn aanhangers opriep naar huis te gaan, maakte hij haar uit voor ‘moron’. Toen hij had nog geen idee dat die ‘moron’ van een ex uiteindelijk degene is die voor zijn ondergang zou zorgen.

Celstraf van 20 jaar

De volgende dag leverde ze al het bewijs namelijk netjes in bij de FBI. Later sprak de onbekende vrouw nog eens met de FBI om hem te identificeren op de camerabeelden. Michetti werd gearresteerd en ziet beschuldigingen onder ogen die kunnen leiden tot een celstraf van een whopping 20 jaar. We zeiden het nog zo: nóóit je ex kwetsen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Refinery 29 | Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.