Vrouwen doen massaal aan buitensex in de zomer

geroosterde venkel

Vrouwen krijgen heftige zomerkriebels in deze tijd van het jaar! We voelen ons sexy, flirten erop los en doen massaal aan buitensex. 

Grazia deed onderzoek naar zomerflirtgedrag onder 500 lezeressen. Een zomerslippertje zit er in dit seizoen ook eerder in, zo blijkt. Zo zou 17 procent van de vrouwen in een relatie namelijk openstaan voor een avontuurtje. Het liefst met Jan Kooijman of Benja Bruijning. De man in kwestie moet in ieder geval geen sokken in sandalen dragen; dat is een flinke afknapper voor 84 procent van de vrouwen. Ook is een strakke speedo een absolute no-go volgens een op de drie ondervraagden.

Halfnaakte mannen

Waar we wel heet van worden, zijn halfnaakte mannen. Zo valt 70 procent in katzwijm bij het zien van knappe, schaars geklede mannen op straat en het strand. Ook kijkt meer dan de helft van vrouwen in een relatie in de zomer haar ogen uit naar het mannelijk schoon.

Zomerse buitensex

Bovendien hebben we in de zomer betere sex. Gemiddeld gaven de vrouwen hun sexleven in de zomer een acht en in de winter een zeven.

Stellen zoeken graag een plekje buitenshuis op voor een zomerse vrijpartij. Zo geeft 61 procent toe dat ze in de zomer regelmatig de natuur opzoeken.. Met name het strand en duinen of bij een plas of meer zijn de populairste plekken voor zomerse buitensex.