Vrouwen gaan het liefst vreemd met David Beckham

geroosterde venkel

Je hebt er vast wel eens over nagedacht: met welke celeb zou je het doen als je de kans kreeg? De vraag is alleen of je vriend het goed zou vinden. En hoe zou jij het vinden als hij met een knappe beroemdheid het bed in dook?

Blijkbaar hebben veel stellen geen bezwaar tegen een ‘celeb-lijstje’. Uit Brits onderzoek blijkt dat maar liefst 54% van de mensen zo’n lijstje heeft. Bij de vrouwen staat David Beckham op één. Als we konden kiezen, zouden we het liefst met deze knappe voetballer de nacht doorbrengen.

Maar ook Ryan Gosling en Johnny Depp staan hoog op het verlanglijstje.

De rest van de top-10 ziet er als volgt uit:

4) Tom Hardy
5) Channing Tatum
6) George Clooney
7) Prince Harry
8) David Gandy
9) Denzel Washington
10) Gary Barlow

Ook de mannen weten precies met wie ze het bed zouden willen delen. Weinig verrassend staat sexy actrice en model Megan Fox op de eerste plek. Hoewel Megan vier maanden geleden bevallen is van een zoontje, is ze al weer helemaal in shape.

Daarna kiezen veel mannen voor Kim Kardashian. De koningin van de social media is gelukkig met Kanye West en er is een kindje op komst! Het Britse model Kelly Brook staat op nummer 3.

De volgende vrouwen zijn ook populair bij de mannen:

4) Cheryl Cole
5) Jessica Ennis
6) Miranda Kerr
7) Sofia Vergara
8) Eva Longoria
9) Mila Kunis
10) Rosie Huntingdon Whiteley

Maar hoewel we veel fantaseren, zijn we uiteindelijk toch braaf. Stel dát de gelegenheid zich voordeed, zou slechts 32% namelijk ook echt actie ondernemen. Onze eigen man of vriend is toch veel leuker!

Welke celeb zou jij wel eens willen versieren?