Vrouwen houden niet van dikke man

geroosterde venkel

Vooral bij vrouwen is het van belang dat de partner niet teveel overtollige kilo’s met zicht meebrengt!

Uit onderzoek* is gebleken dat 70% van de ondervraagde vrouwen het niet aantrekkelijk vinden als de partner overgewicht hebben. Wel geven zij wel aan dat andere dingen in het leven belangrijker zijn, zoals het karakter.

Mensen en overgewicht

Negen op de tien mensen voelen zichzelf al niet prettig als zij overgewicht hebben. Vooral als de partner hier meerdere malen over begint. Maar de media spelen hier een grote rol bij. In de media moeten iedereen dun zijn en dat brengt veel schade bij de bevolking. Opvallend uit het onderzoek is dat 12% de mensen, mensen met overgewicht diegene vies, lui en onverzorgd vinden.

De mannen daarentegen vinden overtollige kilo’s bij vrouwen minder erg. Bij de vrouwen gaan de kilo’s vaak naar de borsten en billen en daar hebben de mannen niet zoveel moeite mee.

Redenen van overgewicht

De meeste mensen met overgewicht hebben vaak iets vervelend meegemaakt, waardoor zij zijn aangekomen. Vooral te weinig aandacht en een ongelukkig gevoel komen snel naar boven. Als mensen zich niet lekker in hun vel voelen, gaan de meeste mensen ongezond eten. Een keertje is dit geen probleem, maar vaak komt dit gedrag steeds sneller en vaker naar boven.

Een kleine hoeveelheid van de ondervraagde vrouwen geeft aan om zelf weg te gaan bij de man als hij teveel kilo is aangekomen. Zij willen er graag goed uitzien en verwachten dit ook terug.

Om de overtollige kilo’s weer kwijt te raken is vaak veel meer moeite voor nodig. Een man is hiermee minder bezig dan vrouw. Gemiddeld duurt het minstens een half jaar om de overtollige kilo’s weer kwijt te raken, dus kom op vrouwen, zet de mannen aan het werk!

(* dit onderzoek is afkomstig van www.valtaf.nl)