Vrouwen vinden billen ‘wel oké’

geroosterde venkel

We vroegen het onze bezoeksters. Ruim 600 vrouwen vulden de billenenquête in!

Goede mannenkont
Een goede mannenkont moet volgens 61% van de lezeressen ‘vol, rond en strak’ zijn. Niet verwonderlijk dat volgens hen Sven Kramer absoluut de mooiste mannenbillen heeft. Bijna de helft van alle respondenten (44%) is het hier mee eens. Een goede tweede is Cristiano Ronaldo (29%). Arie Boomsma volgt hem op de voet met (24%). Wouter Bos moet het helaas met slechts 3% van de stemmen doen.

Vrouwenbillen
Ook vrouwen kunnen mooie billen hebben. Dit is de top 4 mooiste vrouwenbillen volgens de lezeressen van Vrouwonline:
1: Beyoncé 36%
2: Jennifer Lopez 31%
3: Kylie Minogue 22%
4: Yolanthe 11%

Verleiding
De billen worden door ruim de helft van de vrouwen gebruikt als verleidingsobject (53%), maar mooie borsten zijn toch belangrijker dan mooie billen. Dat vindt althans 54%.

Hipster vs slipje
De meeste favoriete onderkleding blijkt de hipster te zijn (36%), maar de string scoort ook nog steeds goed (33%). Voor het gewone slipje kiest slechts 17%. 3% van de respondenten draagt liever helemaal geen ondergoed en 2% hult haar billen het liefst in een grote oma onderbroek.

Best tevreden
Gelukkig is de meerderheid van de vrouwen best tevreden over haar billen. 56% vindt haar billen ‘wel oké’ en 28% vindt ze ronduit mooi. Helaas vindt 16% haar billen niet mooi.

Wat is dan precies het probleem met die billen? Het grootste billenprobleem blijkt cellulitis te zijn: 23% klaagt daarover. Verder zijn de billen te plat, te dik en uitgezakt. Op de vraag wat vrouwen zouden willen veranderen aan hun billen, antwoordt dan ook de meerderheid dat ze ze liever strakker, ronder, steviger en zonder putjes zou zien.