Vrouwen willen sex na zoveel dates

geroosterde venkel


De ene vinden het absoluut not done om op een eerste date meteen met elkaar naar bed te gaan en de ander vindt dat het prima moet kunnen als het goed voelt. Uit nieuw onderzoek blijkt hoeveel afspraakje vrouwen gemiddeld wachten tot ze voor het eerst tussen de lakens duiken met een date.

Gemiddeld Na vijf dates tussen de lakens met hun nieuwe lover. Uit onderzoek, gedaan in opdracht van Singles247.com, blijkt dat de dames al die dates nodig hebben om in hun hoofd een lijstje met voorwaarden af te vinken. Is hij wel te vertrouwen? Klikt het wel? Maakt hij me aan het lachen? Dat soort dingen.

Twaalf keer Whatsappen

Het zijn trouwens niet alleen vijf dates die de 2000 ondervraagden zeggen nodig te hebben voordat ze de koffer induiken met een nieuwe vlam. Een stomend bedavontuur kan ook plaatsvinden na gemiddeld twaalf sms- of WhatsApp-converstaties, vijf lange telefoongesprekken, drie romantische films of zeven gepassioneerde zoenen. Als er met cadeautjes wordt gezwaaid, kan Romeo zijn Julia aanzienlijk sneller in bed krijgen. Gemiddeld volgt na twee cadeautjes een vrijpartij.

Kieskeurig

Volgens Tina West van de datingsite zijn vrouwen er in de afgelopen jaren aanzienlijk kieskeuriger op geworden. “Iedereen is verschillend en bepaalt een eerste avontuurtje in zijn eigen tempo, maar het valt wel op dat vrouwen steeds meer eisen stellen aan een jongen en hem ook langer laten wachten.” Al voegt ze er bij SNWS aan toe dat het vooral om jonge vrouwen gaat. Vanaf hun 50e beginnen vrouwen zich onzichtbaar te voelen voor het mannelijke geslacht. Het eisenpakket wordt dan ook snel afgezwakt.

Bron: BuzzO

Meer over daten lezen? We bevelen deze artikelen aan:

– Hopeloos ouderwetse datingtips uit 1938

– 5 afknappers op een eerste date

– Tips voor goedkope dates

– De beste site om een partner te vinden