Waar mannen gelukkig van worden

geroosterde venkel

Bro’s before hoes. Een uitspraak die je vaak hoort als mannen onder elkaar zijn. Het wil zeggen dat een man zijn vrienden altijd boven zijn partner zal verkiezen. Brits onderzoek heeft echter aangetoond dat de man liever tijd doorbrengt met zijn partner dan met zijn vrienden.

Een online kledingwinkel voor mannen ging de straat op om mannen te vragen wat hen gelukkig maakt. Opvallend is dat 45 procent aangaf dat ze het fijn vinden om hun vrije tijd door te brengen met hun partner. ‘Slechts’ 27 procent zou met hun vrienden afspreken.

Dagelijkse dingen
Als het aankomt op dagelijkse activiteiten, wordt de man al gelukkig van het eten van hun favoriete lunch. De liefde van de man gaat dus toch door de maag! Ook goed nieuws voor de vrouwen: 28 procent van de mannen houdt ervan om eens goed te gaan shoppen. Hangen met vrienden kwam op de derde plek.

Mooiste moment
Een ontroerend feitje: 43 procent van de mannen vindt vader worden het mooiste moment van hun leven. Trouwen met de liefde van hun leven kreeg een tweede plaats (35 procent) en het winnen van een belangrijk toernooi door hun favoriete sportclub op drie (18 procent).

Dat mannen hun tienerjaren als mooiste tijd ervaren, blijkt volgens het onderzoek niet waar te zijn. Mannen zijn pas écht gelukkig op de leeftijd van 37 jaar. Wellicht heeft het settelen met een partner, het hebben van kinderen en een groep hechte vrienden daar wat mee te maken? Zijn mannen toch wat traditioneler dan zij zelf denken.

Bron: femalefirst.co.uk

Van intieme bal naar gehaktbal? Lees snel meer!