Waarom Franse seks heel milieuvriendelijk is

geroosterde venkel

1: De Fransen doen eigenlijk niet echt aan douchen. Als het echt nodig is om het hele lijf schoon te schrobben, gaan ze lekker in bad liggen weken. En nou is in bad gaan op zich natuurlijk niet waterbesparend, maar wel als je er lekker met z’n tweeën inkruipt, bij wijze van voorspel.

2: Ook heel waterbesparend is het gebruik van een bidet. Zo maak je voor en na de seks alleen de essentiële lichaamsdelen schoon. Zonde om daarvoor uitgebreid onder de douche of in bad te gaan.

3: Een echt Frans tweepersoonsbed is maximaal 1.30 breed en 1.90 lang. Dat is dus heel milieubesparend, want als je daar lekker tegen elkaar in ligt, heb je echt geen verwarming meer nodig!

4: Gloeilampen vervangen door spaarlampen? Nee joh! Steek enkele kaarsjes aan. Heel romantisch, je wordt zo op je voordeligst belicht én je bespaart er een hoop elektriciteit mee.

5: Verwen elkaar met smaakvolle Franse maaltijden, met veel knoflook, uien, kaas en rode wijn. Sluit de maaltijd, én elke vrijpartij, af met een paar sigaretjes. Wat is daar milieubesparend aan? Nou, als je zoveel sterke geuren door elkaar hebt, ruik je niet meer dat je beddengoed muf wordt. En dát bespaart weer op de was!