Waarom sex op de avond voor je werkdag een goed idee is

An orgasm a day keeps the boss away! Dat zou althans blijken uit onderzoek dat gepubliceerd is in ‘The journal of management’. Een goed potje sexen zorgt er namelijk voor dat je de volgende dag productiever bent op werk.

Wil jij je op werk van je allerbeste kant laten zien – en wie wil dat nou niet? – maak het dan de avond van tevoren extra gezellig tussen de lakens. Dat zal je productiviteit op werk ten goede komen. Bij een orgasme komen hormonen vrij die ervoor zorgen dat we op een positievere manier naar ons werk kijken, meer voor elkaar krijgen en beter gehumeurd zijn. En waarschijnlijk hoor je je lover ook niet klagen. Win-win!

Bonustip

Heb jij je erotische avondjes al ingeroosterd? Begin vooral niet te laat op de avond, want dan gaat het weer ten koste van je nachtrust. En ook dié is belangrijk voor je productiviteit.

Beeld iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.