Wanneer trouw jij?

wanneer trouwen

Waarom zouden we tegenwoordig rustig afwachten totdat de vraag der vragen wordt gesteld? We kunnen al bereken hoe oud we worden en wat onze echte leeftijd is, dus waarom zouden we niet kunnen uittellen wanneer jouw leeftijd het beste is voor hem om op zijn knieën te gaan?

Gelukkig zijn ze in Australië al zo ver. Daar hebben wetenschappers de juiste formule om uit te reken op welke leeftijd jij klaar bent voor een echtgenoot.

Door middel van een simpel rekensommetje ben je er zo achter of je de klokken al hoort luiden of dat de witte duiven nog even in hun kooi moeten blijven zitten.

De formule
Bedenk de oudste leeftijd waarop je wilt trouwen, bijvoorbeeld 38 jaar. Vervolgens doe dat getal minus de leeftijd waarop je gesetteld wil zijn (dus echt een vaste relatie wil hebben). Stel dat is 25 is, dan is de uitkomst van de som 13.

Dat getal vermenigvuldig je met 0,386. Dus, de 13 van hierboven doe je keer 0,368 en dan kom je uit op 5,018.

Als laatste tel die uitkomst op bij de leeftijd dat je je wil gaan settelen (25 jaar). In dit voorbeeld is dan de ideale leeftijd om in het huwelijksbootje te stappen 30 jaar.

Ben je de bewuste leeftijd al gepasseerd? Raak dan niet in paniek, maar wacht rustig af, want er blijven natuurlijk mannen waar we nog steeds niets van snappen.

Origineel aanzoek
En niets is natuurlijk zo fijn als een origineel aanzoek: