Was dit de heftigste aflevering van #EOTBDD? Twitter reageert geschokt

eotbdd

Je weet wat ze zeggen: ‘a Sunday well spend brings a week of content.’ Welnu, voor alle kijkbuiskinderen kon dat motto gisteren twee kanten op. Of je koos voor de ijzersterke Wimbledon-finale tussen Federer en Djokovic. Of je koos voor sensatie van een heel andere categorie – niet sport, maar seks – en keek naar Ex On The Beach Double Dutch. Laatstgenoemde deed niets af aan de verwachtingen en was misschien wel de meest heftige aflevering ooit.

Orgies, agressie en cosmetische ingrepen. Het lijken de drie kernwaarden van het huidige seizoen van EOTBDD. Het programma – dat bekend staat om haar vulgaire intriges en escapades – weet zichzelf met iedere aflevering te overtreffen. Met de terror twins, Harrie, Yasmine, Jamecia en Elodie in de hoofdrol is (seksuele, agressieve) sensatie gegarandeerd. Maar kan het ook uit de hand lopen? Zelfs de steevaste fans op Twitter reageerden gister geshockeerd.

Om niet al te veel te spoilen: naast seks was er natuurlijk ook weer ruzie en die liep dusdanig uit de hand dat men geen andere oplossing zag dan in de koffer van de vijand te plassen.

banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.