Alle juicy roddels rondom de deelnemers van ‘Temptation Island’

nieuwe seizoen

‘Temptation Island’ is dit seizoen hét onderwerp van gesprek. De afleveringen liegen er niet om, maar ook buiten het programma om gebeurt er van alles met de (ex?-)stelletjes en de verleiders.

Papa Merijn?

Verleidster Natasja slingerde vorige week via Facebook de wereld in dat Merijn een kind zou hebben. Dat klopt als een bus, volgens een bron van ‘Privé’, terwijl dat in het tv-programma niet naar voren is gekomen. “Ik kan bevestigen dat de roddel over Merijns vermeende vaderschap klopt. Merijn heeft een dochter van 4,5 jaar. Hij kan zich alleen geen vader noemen aangezien hij de vaderrol al langere tijd niet op zich neemt. Wel lijkt het meisje enorm veel op hem.”

Karim klapt uit de school

In het programma zagen we Lisa en Karim samen de badkamer ingaan, om er een voor een weer uit te komen. Hoewel het tijdens de aflevering leek alsof ze er binnen een paar minuten weer uitkwamen, is daar volgens Karim niets van waar… Wat de twee daar uitspookten? “Simpel: Lisa wilde graag met mij stoeien. Eigenlijk wilde ze gewoonweg absoluut sex met mij… Erg classy kan je dat niet noemen hè,” vertelt Karim in ‘TV-Familie’. “Maar goed, ik zei haar stilletjes: ‘Ik ga naar de badkamer. Als je zin hebt, volg me dan maar.’ En dat heeft ze dus gedaan. Wat er precies is gebeurd, daar moet ik toch geen tekening bij maken, zeker!” zegt Karim. “Sex? Wat had je anders gedacht? Een spelletje ‘Mens erger je niet’? Hahaha! Maar eigenlijk weet ik er niet zo veel meer van. Te veel gedronken, zie je.”

Gespot

Hoewel je het niet zou verwachten na hun acties met Parastoo en Alex, zijn Niels en Rosanne samen gezien in Gent. De 18-jarige Chiara P. was op schoolreis in de Belgische stad en volgens haar was het heel duidelijk dat de twee nog een koppel zijn: “Ze kuste hem in zijn nek.” Natuurlijk werden er ook foto’s gemaakt:

Put a ring on it

In de negende aflevering (in Nederland donderdag te zien, al wel te zien in België) laat presentatrice Annelien beelden van Herbert en Saartje zien aan Jolien. De getoonde beelden laten echter niet zien dat Herbert zijn vriendin bedriegt; iets wat voor ophef zorgt bij de Belgische kijkers. Volgens de krant ‘Het Nieuwsblad’ zouden de twee al getrouwd zijn en willen de  programmamakers hun huwelijk niet verwoesten. Dat zou blijken uit het feit dat Annelien zei dat Jolien ‘wel zijn vrouw was’ én oude Instagramfoto’s van de twee. Op een aantal kiekjes werden ze namelijk met een ring om hun ringvinger gespot.

Lees ook: 

11x waarom aflevering 8 van ‘Temptation Island’ BY FAR de beste tot nu toe was
11 gedachten tijdens aflevering 7 van ‘Temptation Island’