Mannentolk: Wat mannen écht zeggen

Wat mannen écht zeggen

Herken je die uitspraak? Soms is de taalbarrière tussen mannen en vrouwen erg groot. Hij zegt het één, maar bedoelt het ander. Vrouwen moeten dat dan snappen. Helaas is dat niet altijd even simpel. Daarom tien uitspraken die hij zó zegt, maar eigenlijk zó bedoelt.

Ik ben niet klaar voor een relatie

In andere woorden: hij is op zoek naar een onenightstand. Als jij hem dan toch blijft zien, zal hij aannemen dat je in bent voor een scharrelrelatie.

Mijn vrouw en ik zijn in wezen al gescheiden

Deze man is niet gelukkig met zijn huwelijk, maar zal zijn vrouw pas verlaten als hij een nieuwe vriendin gevonden heeft. Ben jij dat?

Je bent een goede vriendin

Niet één man wil in de “vriendschapshoek” geplaatst worden door een vrouw die hij aantrekkelijk vindt. Als hij hierover begint, is hij gewoon niet geïnteresseerd op liefdesgebied. Sorry!

Het gaat slecht met de economie

Al is dit waar; als een man dit in een vroeg stadium van de relatie roept, is hij werkeloos en heeft hij geen haast een nieuwe baan te zoeken.

Maagd zijn is een keuze

99 van de 100 keer komt deze zin uit de mond van een man, die nog niet de kans heeft gehad om met een vrouw het bed in te duiken. Geen nood, leer hem precies wat jij lekker vindt!

Ik ben ongeveer 1 meter 80

Dat wil zeggen dat hij misschien net 1.75 is.

Ik hou van je

Deze uitspraak kent twee kanten. Of hij probeert je het bed in te krijgen (en snel ook) of hij houdt echt van je.

Het spijt me

Sorry komt gemakkelijker uit je mond dan ‘het spijt me’. Als hij dat zegt, wil hij gewoon geen ruzie meer en is hij bereid jou je zin te geven. Accepteer zijn excuses en maak het op een leuke manier goed.

Ik heb ruimte nodig

Je ontneemt hem de adem, maar op de verkeerde manier. Geef hem wat ruimte en accepteer dat hij ook weleens op pad zonder jou. Als hij de hort op is, ga je ook iets leuks doen. Met vriendinnen naar de kroeg bijvoorbeeld.

Kunnen we nog vrienden blijven

Is er een mogelijkheid dat we af en toe nog het bed induiken?