Wat mannen zoeken in een relatie

tien geboden relatie

De liefde van een man gaat niet altijd door de mag. Hij wil meer dan een vrouw die goed kan koken. Vervul deze drie wensen en jouw man is niet meer bij je weg te slaan!

Seks
Als de man moet kiezen tussen seks en eten, zou sterven van de honger op nummer één staan. Het is daarom logisch dat seksuele compatibiliteit hoog in het vaandel staat in een relatie. Van groter belang is dat ook jij het naar je zin hebt in de slaapkamer. Blijf daarom altijd praten over wat je lekker vindt.

Comfort
Mannen eindigen vaak met een vrouw die op hun moeder lijkt. De reden? Ze zoeken dezelfde verzorging die ze van hun moeder kregen. We hebben het niet over een warme knuffel, maar over het emotionele comfort dat jij je partner in een relatie kunt bieden. Mannen houden van onze ondersteuning en motiverende woorden. Als je jouw partner minacht of te vaak voorziet van kritiek, dan rent hij de deur uit nog voordat jij je excuses aan kunt bieden. Uiteraard geldt dit ook omgekeerd.

Een maatje
Mannen zoeken een vrouw die niet alleen gezellig is, maar ook iemand om interesses, dromen en humor met je delen. Iemand die je graag voorstelt aan je vrienden en niet vies is van een avontuurtje. Het is wel van belang dat je hier een juiste balans in vindt. Als hij een avondje uit gaat met zijn vrienden, ga dan zelf iets anders leuks doen. Dring je niet teveel op en de weg naar zijn hart ligt voor je open!

Bron: yourtango.com