Wat windt jou op?

Een ondeugend smsje, een speelse blik, dirty talk aan de telefoon, stiekeme aanrakingen… Dat zijn de dingen die mij in the mood krijgen. Als mijn vriend zich aan deze trucs der verleiding waagt, krijgt hij gegarandeerd een gepassioneerde vrijpartij als beloning.

Als was in zijn handen
Maar, niet alleen deze spannende toespelingen zorgen ervoor dat ik zin krijg in seks. Ik ben ook iemand die zwicht voor lieve woordjes en romantische gebaren. Het klinkt in eerste instantie misschien niet zo geil, maar als mijn vriend me in mijn ogen aankijkt en me vertelt hoe veel hij van me houdt, ben ik als was in zijn handen. Ook een lief briefje op mijn kussen of een intiem dinertje in mijn favoriete restaurant, zorgen ervoor dat ik hem het liefst zo snel mogelijk m’n bed in wil sleuren.

Liefdesverklaring
Ik ben daar niet de enige in, blijkt uit onderzoek. Bijna de helft van de vrouwen geeft toe dat een liefdesverklaring hen direct in de juiste stemming brengt. De meeste vrouwen vallen eerder in katzwijm van een ‘ik hou van je’ dan door een ‘wat ben je toch een lekker wijf’. Is ouderwetse romantiek dan de sleutel tot een goed seksleven?

Boeketreeks
Voor mij is het de afwisseling die het ‘m doet. Ik wil intimiteit, voelen dat mijn vriend écht van me houdt en dat ook van hem horen. Dat geeft de seks ook nét dat beetje extra. Het is echter niet de bedoeling dat mijn leven op een zoete boeketreeks gaat lijken. De aantrekkingskracht tussen ons, die er zo sterk is, moet ook levend gehouden worden.

Spel der verleiding
Ik wil niet alleen de liefde van zijn leven zijn, zijn maatje en zijn levenspartner, maar ook zijn minnares. De vrouw waar hij opgewonden van raakt, over fantaseert, die hij sexy vindt. Die hij het liefst alle hoeken van de kamer wil laten zien. Dat gevoel krijg ik niet bij een goed gesprek onder het genot van een flesje wijn. Dat krijg ik als hij me uitdaagt, mooie lingerie voor me koopt of me onder werktijd laat weten wat hij die avond met me wil doen.

Ouderwetse romantiek does nog altijd the trick. Maar het spel der verleiding is voor mij een minstens zo grote turn on!

Beeld: Thinkstock