Wekker in je broekje

Met een plat persbericht over de nieuwe wekkervibrator (of vibratorwekker?) kon ik natuurlijk niets. Dat gekke ding moest ik zelf uitproberen! En dat kon geregeld worden. Ik was erg nieuwsgierig, dus enthousiast als een kind op 5 december pakte ik het pakketje uit dat bij mij thuis werd bezorgd.

Gezoom tussen je benen
Je stelt de Wake-Up Vibe op de gewenste tijd in, je stopt ‘m ’s nachts in je onderbroekje en ’s ochtends zul je gewekt worden door een prettig getril en gezoom tussen je benen. En als je mazzel hebt, kun je daar zelfs een orgasme aan overhouden. Da’s wel effe wat anders dan zo’n vreselijk, keihard gepiep dat maakt dat je je wekker het liefst door het raam naar buiten zou gooien.

Lap maandverband
De vibo heeft de vorm van het vrouwelijk lichaam, je legt ‘m op je onderbuik waardoor het trillende uiteinde precies op je clitoris uitkomt. In het begin voelde het aan als een enorme lap maandverband, niet heel prettig en charmant dus, vooral oncomfortabel. Bovendien had ik er een hard hoofd in: zou dit de hele nacht blijven liggen? Ik ben nogal beweeglijk namelijk…

Steeds harder
Dat laatste viel me alles mee, hij (of zij?) bleef keurig op zijn/haar plek. Al kan dat ook komen doordat ik misschien onbewust minder bewoog dan normaal, vanwege het apparaat in mijn pyjamabroek. Ik heb helaas een ritme waarbij ik vlak voor de wekker al langzaam uit mijn coma ontwaak, dus echt wakker maken deed de Wake-Up Vibe me niet.

Maar toen het trillen uiteindelijk begon, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Ik had een van de zes vibratiepatroontjes uitgekozen en voelde duidelijk een tinteling in mijn onderbuik ontstaan. Een prettig gekietel, zeg maar. Hoewel ik normaal gesproken een enorme snoozer ben, wachtte ik nu vol spanning af op wat komen ging. De vibo gaat namelijk in fases steeds harder trillen.

Geinig speeltje
Kwam ik dan ook klaar? Nee. Ik heb daar meer voor nodig dan alleen een stimulatie tussen mijn benen (denk: een fantasie, strelingen over mijn lichaam, een fijne zoen, etc.). Dingen waar om half 7 ’s ochtends, als ik eigenlijk nog veel langer wil slapen, mijn hoofd nog niet naar staat.

Als wekker zal ik ‘m niet vaak gebruiken, puur omdat het niet zo lekker zit. Ook richting mijn (bed)partner vind ik het wat gek. Gelukkig kun je ‘m ook als gewone vibo gebruiken, met de handmatige bediening. In die functie zal ik ‘m denk ik best nog eens tevoorschijn halen.

Beeld: Wake-Up Vibe