Wesley Sneijder neemt het op voor Yolanthe na breuk

Wesley Sneijder haalt hard uit naar de pers op Instagram. De voetballer is helemaal klaar met alle roddels en neemt het op voor Yolanthe. Ook bevestigt hij hierin dat het stel inderdaad uit elkaar is.

‘Ik ga niet meer aardig doen over alle bullshit die mensen zeggen over mij en Yolanthe. Laat mij heel duidelijk zijn: ja we zijn al een tijdje niet meer samen, nee we zijn nog steeds niet gescheiden.’ Wesley zegt dat hij veel fouten heeft gemaakt binnen zijn huwelijk, maar dat het niemand wat aangaat. Hij neemt het op voor zijn vrouw.

Leugens

‘Dat Yolanthe nog steeds zo goed voor me is respecteer ik enorm. Ze zorgt iedere dag heel goed voor onze zoon EN MIJ, en dat terwijl we niet meer samen zijn.’ Daarbij zegt Wes dat Yo niets van hem wil. Volgens de voetballer hebben Turkse media het verhaal de wereld in geslingerd dat Yolanthe 19 miljoen zou willen van Wesley, maar dat hij haar maar 15 miljoen heeft gegeven. ‘Haha het wordt steeds gekker. Voor alle duidelijkheid: Yolanthe heeft mij nergens om gevraagd en ik vraag haar nergens om. Wij hebben elkaars geld niet nodig. De verhalen zijn leugens.’

Walgelijk

Wesley noemt het ‘walgelijk’ wat voor ‘bullshit en leugens’ de media schrijven. ‘Ik weet dat wij hier niet op hoeven reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind zo veel dat dat ik kalm blijf en deze shit blijf accepteren. Maar zo ben ik niet. Ik laat mensen niet de hele tijd met mijn leven sollen!’

Het koppel, dat in 2010 trouwde en samen een zoon heeft, maakte in maart bekend uit elkaar te gaan.

banner

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!