Wie verras jij met Valentijnsdag?

geroosterde venkel

De etalages van de winkels zijn alweer een tijdje rood en roze gekleurd. Ze staan vol met hartjes, rozen en beertjes. Op 14 februari is het namelijk weer zover: Valentijnsdag.

Hoewel veel mensen klagen over de vercommercialisering van Valentijnsdag, kun je het ook anders zien: het is toch altijd leuk om iemand waar je van houdt in het zonnetje te zetten? Beschouw Valentijnsdag als een extra geheugensteuntje om jouw geliefden te vertellen hoe blij je met ze bent.

Een kaartje doet wonderen
Want Valentijnsdag is allang niet meer alleen bedoeld voor geheime crushes. Dat is natuurlijk wel het allerleukst, maar als jij de liefde van je leven al hebt gevonden, mag je dan niet meer meedoen aan deze speciale dag?
Natuurlijk wel! Want ook jouw liefje vindt het leuk om verrast te worden. En dat hoeft echt niet met iets heel groots, een kaartje met een persoonlijke boodschap doet al wonderen. Datzelfde geldt trouwens voor goede vrienden en vriendinnen, opa’s en oma’s, vaders en moeders, broers en zussen. Hoe vaak laat jij hen weten hoe belangrijk ze voor je zijn?

Kleine moeite
Een kaartje sturen is een kleine moeite en al helemaal als je ‘m online maakt. Kies er eentje uit de vele uitgebreide collecties, versier ‘m met diverse decoraties en schrijf jouw speciale berichtje aan de binnenkant. Hallmark doet ‘m voor je op de post en nog de volgende dag ligt de kaart bij jouw geliefde op de deurmat. Mits je ‘m voor 18.00 uur hebt besteld.

Speciaal voor Valentijnsdag krijg je t/m 14 februari bij elke kaart de postzegel gratis! Waar wacht je nog op? Maak je kaart vast aan en zet ‘m klaar voor verzending op 13 februari, dan weet je zeker dat jij dit jaar extra punten scoort!