Wie zoet is krijgt lekkers

geroosterde venkel

Mag het van jou wel wat zoeter in bed? Verwen elkaar dan met eetbare massageolie, glijmiddel of bodypaint. Ben je al bekend met deze producten? Er zijn nog zat andere items op de markt voor een leuk voorspel.

Eetbare lingerie
Als kind droegen we dit om onze nek of arm: snoepkettingen. Maar nu we volwassen zijn, kunnen we nog steeds veel plezier beleven aan dit snoepgoed. Wat dacht je van een snoepstring of snoepbh? Laat je partner de snoepjes van je lijf eten en je hebt gegarandeerd een leuke avond!

Wist je dat er ook nog jarretels, een kousenbandje, tepelkwastjes, handboeien, een zweepje en een penisring zijn van deze kralensnoepjes? Maak het dus extra zoet (stout) in bed.

Snoepgoed
Serveer je lief een dropje in de vorm van borsten of een penis. Wedden dat hij de hint snapt? Je kunt dit ook doen met winegum, pepermunt en tictac. De zoete snoepjes zijn ook leuk om in bed te gebruiken!

Wil je op een andere manier zijn aandacht trekken? Lik langzaam van beneden naar boven aan een penislolly (en zuig er vervolgens ook langzaam aan). Hij kan jouw verleidelijk zoete blik vast niet weerstaan.

Pasta & chocolade
De liefde van de man gaat door de maag. Schotel hem daarom speciale pasta in de vorm van een penis of van borsten voor. Bij voorkeur met een witte (kaas)saus.

Tip: serveer een chocoladepenis of chocoladeborsten als dessert. Of doe after-eight chocolaatjes in speciale vorm bij de koffie (als jullie daar nog aan toe komen). Na deze maaltijd zal hij je vast en zeker bedanken…


1. Winegum €4,98 (Candyonline)
2. After Dinner €9,95 (Bazoo)
3. Opeetbare snoepstring €9,15 (Bazoo)
4. Verfrissende tictacs €1,50 (Rastashop)
5. Penis pasta €4,98 (Candyonline)