Wil je zien: teaser van het nieuwe seizoen van Temptation Island vrijgegeven

temptation island

Met nog maar drie weken te gaan tot het nieuwe seizoen begint, is alle nieuwe info rondom Temptation Island meer dan welkom. We zijn dan ook maar wat blij dat er vandaag door de Belgische tv-zender VIJF een nieuwe teaser is vrijgegeven.

Op de beelden is te zien hoe presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits het busje met kandidaten, dat naar de resorts rijdt, volgen. Aan het einde van de teaser hoor je een aantal heftige uitspraken, wat weer veel goeds (of nou ja…) belooft voor het aankomende seizoen.

Opsporingsbericht

Ook halen de programmamakers in de promo een grap uit met oud-verleidster Manouh, die vorig jaar in de eerste aflevering verscheen, maar verder in geen velden of wegen te bekennen was. Destijds ging er online een opsporingsbericht rond, die we nu terugzien in de teaser.

Meer afleveringen

Eerder werd al bekendgemaakt dat dit seizoen niet uit twaalf, maar uit zestien aflevering zal bestaan en dat er net als vorig jaar twee Nederlandse en twee Belgische stellen meedoen. Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf 1 februari te zien bij RTL 5.

Bekijk de teaser hieronder:


 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron RTL Boulevard | Beeld RTL