Win: 50 Tinten Grijs-toy naar keuze!

50 Tinten Grijs

Geniet jij ook zo van de spannende sexscènes van Anastasia en Christian Grey in 50 Tinten Grijs? Goed nieuws: met deze sexspeeltjes van Willie.nl krijg je 50 Tinten Grijs-sex in je eigen slaapkamer. Oelala! Maar er is meer: VIVA mag 50 Tinten Grijs-toys weggeven! Be aware: je sexleven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Ga meteen naar de 50 Tinten winkel van Willie.nl>>

Billenkoek

In 50 Tinten Grijs is te lezen dat Christian Grey niet vies is van een beetje billenkoek en andere softe sm handelingen op z’n tijd. Anastasia moet er in het boek eerst niets van weten, maar later kan ze er enorm van genieten. Hoe dat kan? Door pijn maakt je lichaam endorfine aan, dit stofje zorgt ervoor dat je meer seksueel genot hebt. Zelf ervaren? Dat kan het beste met deze sexspeeltjes.

Volledige overgave

Ook wordt Anastasia regelmatig vastgebonden of geblinddoekt in 50 Tinten Grijs. Hierdoor moet ze zich overgeven aan Christian. Zo’n volledige overgave zorgt ervoor dat je helemaal relaxed en ontspannen bent waardoor je extra geniet. Maar je kunt ook tegenstribbelen; dit zorgt bij sommigen voor een opwindende adrenalinekick. Ook spannend: zelf de macht nemen over hem… Hoe? Met deze sexspeeltjes.

50 Tinten Grijs-seks

Soms experimenteren Anastasia en Christian in 50 Tinten Grijs met hele bijzondere sexspeeltjes. Kan je je het hoofdstuk over de zilveren Ben Wa balletjes nog herinneren? Dat heerlijke gevoel kan jij ook meemaken met deze sexspeeltjes.

Winnen?

Helaas is het niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.
Beeld: iStock