Win The fifty shades of Grey erotiekcollectie

geroosterde venkel

’s Werelds grootste erotische fenomeen Fifty Shades of Grey komt met een erotische collectie op markt, bestaande uit 9 toys en 11 bondage items. Ze komen allemaal voor in het boek en zijn te koop bij Pleasurements.com, de winkel voor couture-lingerie en erotiek op hoog niveau.

,,Deze serie op de markt is altijd wat ik droomde toen ik Fifty Shades Of Grey aan het schrijven was’’, vertelt E.L. James. ,,Ik ben zo blij dat de toys die ik in de boeken heb beschreven nu tot leven zijn gekomen en iedereen er nu van kan genieten.’’


In Nederland is deze unieke collectie verkrijgbaar bij Pleasurements.com.
Pleasurements is een exclusieve conceptstore met erotische couture voor vrouwen. Dé inspiratiebron voor de vrouw in haar erotische ontdekkingsreis. Voor iedereen die van stijlvolle erotiek houdt en voor wie lingerie een verslavende luxe is. De collectie kan zowel in de slaapkamer als buiten de slaapkamer worden gedragen. Lingerie mag worden gezien en de lingerie is te mooi om alleen onder je kleding te dragen. “Een vrouw is op haar mooist wanneer zij zelfverzekerd is en ik wil een verleidelijke collectie bieden die dit gevoel versterkt. Ik wil vrouwen laten stralen. En vrouwen laten genieten”, aldus Rebecca.

Winnen
Als lid van Vrouwonline log je in en reageer je hieronder. Ben je geen lid? Vul dan dit winformulier in. Jouw lidmaatschap heeft geen invloed op je winkans.

Deze actie is inmiddels verlopen!