Winterse seksplekjes

geroosterde venkel

Het is winter en je hebt zin in seks, maar je wilt eens iets anders proberen dan je bed. Je wilt voor de verandering eens naar buiten – ondanks de kou. Geniet in Eskimostijl!

Skilift
Ga je met je partner op wintersport om te skiën, snowboarden of het topje van een berg te bezoeken? Twijfel geen moment, maar maak gebruik van deze kans voor een vluggertje in de skilift. De weg naar de bergtop krijgt dan een heel andere betekenis. Je bent op deze manier eerder boven dan je denkt!

Bergwandeling
Als je ervoor kiest om de toeristische route te nemen op een winterse dag, dan kom je vast wel een plekje tegen waar je lekker kunt vrijen met je partner. Door seks in een winterwonderland ga je het seizoen nog meer waarderen.

Blokhut
Boek lekker met je man een verlaten blokhut, zodat jullie daar kunnen genieten van een beetje privacy. Je kunt heerlijk warm binnen vrijen of je kunt naar buiten gaan – pas dan wel op dat je achterste niet vast blijft plakken aan de sneeuw.

Zweedse spa
Als je ooit naar een spa bent geweest, dan weet je dat de jacuzzi, sauna en het zwembad voor opwinding kunnen zorgen. Verwen je partner met een dag in zo’n spa en maak gebruik van de gelegenheid om te vrijen.

Hockeywedstrijd
Doet je partner aan ijshockey? Ga dan met hem mee, ook al ben je niet zo’n fan van hockey. Je kunt daar namelijk heerlijk seks hebben in de kleedkamer, vlakbij het ijs of een afgelegen plekje waar niemand zit.

Geparkeerde auto
Of het nu winter is of niet, seks hebben in de auto is altijd leuk. Pas wel op dat de politie jullie niet aanhoudt op een afgelegen plekje, want dat is nogal genant.

Het maakt niet uit hoe je over de winter denkt, seks kun je overal hebben. Jouw winter wordt hierdoor in ieder geval een stuk warmer!

Bron: Ask Men