Workshop billen verwennen in 7 stappen

geroosterde venkel

Geef je de billen van je partner eigenlijk wel genoeg aandacht? Zijn of haar achterste behoort ook tot een van de erogene zones. Trakteer je liefje op een fijne bilmassage! 

Heeft joúw derrière wat meer aandacht nodig? Laat deze onderstaande workshop dan eventjes lezen aan je partner.

Zo haal je het maximale uit de billen:

Stap 1: Begin met zachtjes over de billen te aaien en te kriebelen.

Stap 2: Laat het aaien en kriebelen overgaan in masserend kneden.

Stap 3: Laat je vingers afdwalen naar de andere gevoelige plekjes in de buurt, te beginnen bij de bilspleet. Kriebel plagend van boven naar beneden.

Stap 4: Het perineum is een erg gevoelig stukje huid. Het zit tussen de anus en de balzak of de vagina in. Dit stukje huid kun je zachtjes masseren ter stimulatie.

Stap 5: En ja, de anus is ook erg gevoelig. Niet iedereen is er fan van om deze te verwennen, maar als je je er aan over kunt geven, is het ook een plekje vol genot. Je kunt de anus zachtjes aan de buitenkant masseren, of je wat verder wagen en er voorzichtig met je vinger in gaan. Zorg er in dat geval wel voor dat er genoeg smering is. Het liefst in de vorm van glijmiddel. Speeksel kan ook, maar dat droogt op, waardoor het snel wat ruw aan gaat voelen. Beweeg je vinger zachtjes op en neer en trek je vinger er langzaam helemaal uit en duw hem weer terug. Je partner zal genieten!

Stap 6: Over speeksel gesproken, je kunt het perineum en de anus natuurlijk ook met je mond en tong verwennen!

Stap 7: Wellicht staan jij en je partner open voor een wat ‘hardere’ manier van verwennen. De liefhebbers beweren dat het erg erotisch en opwindend is om flinke petsen op de billen uit te delen. De huid van de billen wordt hierdoor extra doorbloed en daardoor gevoelig. Een zachte kriebel van je nagels of een veertje zorgen dan voor een extreme sensatie.