Dit zegt zijn kerstcadeau over jullie relatie

geroosterde venkel


De feestdagen zijn dé periode om je relatie te evalueren. Helaas gaan sommige relaties daarom net voor Kerstmis uit. Ook kun je aan de hand van zijn kerstcadeautje voor jou zien hoe hij over jullie relatie denkt.

Lingerie

Laten we eerlijk zijn, jouw partner ziet je natuurlijk graag met weinig kleding aan. Maar een mooi lingerie-setje betekent meer dan dat. Hij wilt ook dat jij je goed bij hem voelt, vandaar dit cadeau. Als hij de juiste maat voor jou heeft (zonder te vragen), weet je helemaal dat hij for life is.

Computergame

Op het eerste gezicht lijkt dit meer een cadeautje voor hemzelf. Maar het betekent dat hij meer tijd met je door wilt brengen om een sterke band op te bouwen.

Juwelen

Échte juwelen zijn een investering. Hij heeft er veel geld en tijd in gestoken om iets te kopen dat bij jou past. Dat betekent twee dingen: hij wil dat jij een aandenken aan hem hebt én hij denkt dat je nog lang samen zullen zijn.

Parfum

Als hij bij het uitkiezen van een geurtje voor jou vrouwelijke hulp heeft ingeschakeld, dan is dat een teken dat hij het echt meent. Als hij je favoriete parfum heeft uitgekozen, is het een blijvertje.

CD

Tenzij hij een persoonlijke cd samenstelde en mixte, heeft hij niet zo veel moeite gestoken in je cadeau. De kans is groot dat hij 24 december nog snel een winkel is binnengegaan, wat betekent dat zijn engagement in jullie relatie is niet zo groot.

Keukenapparaat

Tenzij je erom gevraagd hebt, komt het ontvangen van een blender, toaster of andere keukenmachine een beetje stereotyperend over. Maak het hem duidelijk dat je niet in een hokje geplaatst wilt worden, maar houdt in je achterhoofd dat dit betekent dat hij een lange termijnrelatie ziet zitten.

Wat je had gevraagd

Deze man is trouw, liefhebbend en wilt je graag geven wat je hartje begeert, maar heeft zelf nog weinig inspiratie.  Als je meer spontaniteit wil in je relatie, moet je ook leren los te laten en niet te veel te verwachten.

Bron: HLN.be