Zijwaartse Zaag

geroosterde venkel

Dit standje wilden we met je delen!

Erotische instructies:
Lig op je zij en til je bovenste been op terwijl je je onderste been rechtuit op het bed houdt. Je man kruipt op je onderste dij en omarmt je gelifte been en jij kunt zo je kuit op zijn schouder laten rusten. Heeft hij je op zijn stam gespietst, laat hem dan heen en weer zagen en met zijn heupen draaien terwijl hij voor het maximale genot gaat.

Waarom je ervan geniet:
Al dat gezaag en gedraai zorgt ervoor dat elke stoot in aanraking komt met een ander lekker plekje, zodat je voordurend aan de rand van extase zweeft en 100 procent wordt bevredigd. Hij zal genieten van het oergevoel van maximale controle en van het lustvolle landschap met al die sexy plekjes onder hem. Omdat hij zo van zijn eigen kracht achter deze Zijwaartse Zaag geniet, kun je hem ongegeneerd al het werk laten doen, relaxed achterover leunen en nieuwe kreuntjes op hem uitproberen.

Cosmo Hint:
Omdat hij op zijn knieën zit, kun je hem vragen zijn houding af te wisselen en variëren van een hoge naar een lage knielende positie. Hoe lager hij gaat, hoe dieper hij in je kan komen – test de verschillende niveaus om erachter te komen wat je het lekkerst vindt.