Zo boost je je sexleven

sexleven

Elke donderdag behandelt VIVA een veelbesproken topic op het VIVA-forum. Deze week: manieren om de sex spannend te houden.

Jullie zijn al een paar jaar samen en nog steeds kun je je geen leukere man voorstellen. Toch begint de sleur er tussen de lakens flink in te sluipen. Maar hoe zorg je er nou voor dat jullie sexleven spannend blijft? VIVA geeft tips!

 1. Doen jullie het alleen nog maar voor het slapen gaan en ben je wel een keer klaar met dat standaard riedeltje? Doe het vanaf nu alleen nog maar op andere momenten van de dag. Wedden dat het ineens heel anders voelt?
 2. Spreek een bepaalde periode met hem af waarin jullie alleen orale sex hebben. Dit geeft jullie sexleven een heel andere wending. Misschien dat je erachter komt dat je dit op z’n tijd heerlijk vindt… Óf na die periode juist extra geniet van penetratie.
 3. Film de sex en kijk het samen terug. Dit is niet alleen heel opwindend om samen naar te kijken, maar het idee dat jullie gefilmd worden, kan er ook voor zorgen dat je je nét wat anders gedraagt dan normaal. Is het proberen waard, toch?
 4. Masturbeer in elkaars bijzijn. Dit is zo intiem en persoonlijk dat het de spanning een flinke boost geeft.
 5. Trek onverwachts een blinddoek uit de kast en dek daarmee zijn ogen af. Laat hem met zijn handen je lichaam aftasten en loop af en toe even van hem weg om hem te plagen. Vastbinden kan natuurlijk ook!
 6. Doe aan voorspel via WhatsApp. Maak elkaar zó gek met geile berichtjes en foto’s dat jullie direct de kleren van elkaars lijf willen scheuren als jullie elkaar zien.
 7. Ga op zoek naar plekken waar jullie het kunnen doen in de buitenlucht. Een andere plaats dan jullie veilige bed kan een enorme boost geven aan jullie sexleven. Hebben jullie binnenshuis alle hoeken eigenlijk al gehad?
 8. Kijk samen porno. Vind je dat harde gekreun allemaal maar overdreven? Probeer eens een female friendly-variant!
 9. Daag hem uit terwijl jullie in het gezelschap van andere mensen zijn. Wedden dat hij gek wordt als je hem op de verjaardag van zijn vriend vertelt dat je geen slipje onder je rokje draagt?
 10. Hoezo, die vibo is voor lonely momenten? Samen sexspeeltjes proberen kan de temperatuur in de slaapkamer juist flink doen stijgen. Van cockringen tot vibrating eggs en dildo’s: er is keuze genoeg.
 11. Schaf een sexy pakje aan en speel een rollenspel met hem. Misschien voelt het in het begin een beetje ongemakkelijk of gênant, maar probeer je daar overheen te zetten. Voor je ’t weet zit je hélemaal in je leraressen-/agenten-/zusterrol.
 12. Voor de liefhebbers: SM. Sinds Fifty Shades of Grey is de SM-industrie weer enorm opgeleefd, dus de sexshops liggen er vol mee.
 13. Doe het voor de spiegel. Veel stellen vinden het extra opwindend om elkaar intens te zien genieten van elkaar.

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 22, 2015. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.