Zo gaat het nu met de koppels van Temptation Island 2017

nieuwe seizoen

Omdat we niet kunnen wachten tot het nieuwe seizoen van Temptation Island van start gaat – nog maar een paar weken! – blikken we terug op de editie van vorig jaar. Hoe is het een jaar nadat het programma werd uitgezonden, met de koppels?

Merijn en Lisa

Merijn en Lisa leken het sterkste koppel van Temptation Island 2017, maar dat schijn bedriegt wist Lisa tijdens het programma maar al te goed duidelijk te maken. De brunette bespeelde de camera’s goed, maar toch niet zó goed, want uiteindelijk kwam Merijn erachter hoe sneaky ze zich gedroeg. Voor hem reden genoeg in te gaan op de avances van tattoo-artist Pommeline, met wie hij nog steeds samen is. Samen hebben ze een YouTube-kanaal waarop ze regelmatig video’s posten.

Na afloop van het programma was Lisa ook behoorlijk aanwezig op social media: ze postte regelmatig foto’s op Instagram en startte net als haar ex een YouTube-kanaal. De laatste video – die ze samen met Lize opnam – dateert echter uit november 2017.

Goals🌹

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn) op

Lize en Jefferson

Lize hoefde Jefferson maar te zien kíjken naar een van de verleiders en ze besloot al dat ze niet met hem verder wilde. Of kwam dat toch door de charmes van de langharige singer-songwriter Ken? Hoe dan ook: Lize en Ken zijn nog steeds erg gelukkig samen en plaatsen regelmatig liefdevolle kiekjes op Instagram. Volgens Glamour zou Jefferson ook een nieuwe liefde hebben, maar helaas heeft hij zijn Instagramaccount afgeschermd.

1 YEAR LATER, STILL ROCKING MY WORLD 💙 #1jaarsamen

Een bericht gedeeld door Lize Polaster (@choudebruxelles_) op

Niels en Rosanna

Niels en Rosanna zorgden vorig seizoen voor heftige beelden: Niels kon niet van Parastoo en haar bikinibroekje afblijven, en Rosanna zag weinig anders dan de brede torso van verleider Alex. Hoewel het er totaal niet naar uitzag dat dit koppel het zou overleven, blijkt niets minder waar: het stel is namelijk nog steeds gelukkig samen. En als we hun foto’s op Instagram mogen geloven, zijn de twee zelfs verloofd.

 

Mr. And Mrs. 👦👧 #love

Een bericht gedeeld door Niels van der Zanden🇳🇱 (@nielsvanderzanden) op

True love stories never have endings…… 💕

Een bericht gedeeld door Playmate Rosanna Voorwald (@rosannavoorwald) op

Herbert en Jolien

Oh, wat wilden we Jolien graag door elkaar heen schudden toen ze – na alle misstappen die Herbert had begaan – hem toch nog terug wilde. Maar ja, liefde valt niet te sturen. De twee hebben het afgelopen jaar aan hun relatie – en aan hun lichaam #fitcouple – gewerkt en zijn ze dolgelukkig samen, zoals ze op Instagram laten zien.

It is you. It’s always been you. I love you.

Een bericht gedeeld door JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) op

Throwback to this shape #fitcouple. #wezijngoedbezig 💪🏽

Een bericht gedeeld door Herbert Bodendorfer 🇧🇷🇧🇪 (@herbert_bb) op

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf 1 februari te zien bij RTL 5. Kan je niet wachten? De eerste twee afleveringen zijn al eerder te bekijken op Videoland.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Instagram | Beeld Instagram, RTL