Zo hou je hem in de gaten

Het blijkt dat vrouwen hun partner twee keer zo vaak bespioneren als mannen bij hun partner doen. Vrouwen houden hun man dus goed in de gaten. Als ze onraad ruiken willen ze blijkbaar graag bevestiging.
Ruik jij ook onraad en wil je weten wat je man uitspookt? Bekijk hier hoe je stiekem je man kunt controleren. Doe dit natuurlijk nooit als je er geen aanleiding toe hebt!

Mobieltje
Hoe kun je in zijn telefoon kijken zonder dat hij daar achter komt? Vraag of je zijn telefoon mag lenen om een sms te versturen, omdat het met jouw telefoon niet lukt. Hierbij kan je natuurlijk ‘per ongeluk’ in zijn inbox terecht komen. Met één druk op de knop kun je vaak ook bij zijn laatst gebelde nummers komen.

Internet
Het checken van internetgeschiedenis is een oude bekende. Je partner weet vast ook wel hoe hij internetgeschiedenis moet wissen, maar je kunt het ook zien als de internetgeschiedenis is gewist. Dan zijn namelijk alle linkjes bij de internetadres-balk verdwenen. Zie je vaak dat alle linkjes zijn verwijderd, dan zou je de reden gewoon aan je partner kunnen vragen.

Email
Je kunt natuurlijk niet zijn email checken als je zijn wachtwoord niet hebt. En ook al zou je die wel weten, dan heb je er niet het recht toe om zomaar in zijn email te kijken (tenzij hij dat goed vindt). Wel kun je, als hij achter de computer zit, af en toe even onopgemerkt langslopen en vanuit je ooghoeken kijken wat hij aan het doen is. Laat je ogen vallen op de geadresseerden en afzenders van emailtjes en degenen met wie hij bijvoorbeeld vaak aan het chatten is.

Bankrekening
Je kunt stiekem een kijkje nemen in de bankafschriften van je man. In principe zou hij daar niets in te verbergen hebben voor jou. Zie je vreemde afschrijvingen staan, zoals een hotelovernachting, bosjes bloemen of etentjes, dan zou je erbij na kunnen denken wat dat te betekenen heeft. Maar dat kunnen natuurlijk ook zakelijke aangelegenheden zijn geweest. Trek dus niet te snel je conclusies, want als je bij hem aan de bel trekt zal hij ook weten dat je in zijn privéspullen hebt gesnuffeld.