Zo maak je tóch tijd voor sex als je kinderen hebt

sex-als-je-kinderen-hebt

Geen tijd meer voor sex vanwege de kinderen? Er zijn genoeg manieren om de spanning in de slaapkamer, of daarbuiten, weer op te zoeken. LotteLust geeft tips.

Tekst LotteLust.nl | Beeld iStock

Agendasex

Oké, het is misschien niet meteen het meest opwindende idee om sex aan je to-dolijst toe te voegen, maar geloof ons: het werkt wel. Het leuke eraan is dat je het op de gekste momenten kunt inplannen, dus niet alleen standaard ’s avonds voor het slapen gaan, maar net voor het eten als de kinderen tv-kijken, een vluggertje in het washok, de garage of de badkamer. Spannend!

In de douche

Sta je ’s morgens onder de douche en slapen de kinderen nog? Nodig je lover uit voor een stomende sexsessie. Zeep elkaar lekker in en laat je verwennen door hem en de douchekop. Dat is nog eens een goedemorgen!

Op kantoor

Verras je partner door ’s middags op zijn werk te verschijnen in niets meer dan een sexy lingeriesetje, een stel mooie hakken en een trenchcoat. Terwijl de kinderen op de crèche zijn of op school, genieten jullie samen van een vluggertje op kantoor. (Mocht je partner niet beschikken over een eigen kantoor, boek dan een hotelkamer voor een paar uur en doe alsof jullie elkaar niet kennen.)

‘Uitslapen’

Als de kinderen ’s ochtends wakker worden, laat je ze beneden spelen met hun speelgoed of zet je de televisie aan. Onder het mom van ‘het is nog heel vroeg, dus papa en mama gaan even uitslapen’ loop je weer naar boven. Terwijl de kinderen zich beneden vermaken, brengen jullie de nodige en welverdiende quality time door in bed.

Playdate

Regel met een van de moeders van school een speelafspraak, oftewel een playdate, voor jullie kinderen op zaterdagmiddag. De ene keer bij jou thuis en de andere keer gaat jouw kind uit spelen. Genoeg tijd voor wat fijne middagsex.

Weekend weg

Ga samen met je vriend of man een weekendje weg, of als het erg druk is een nachtje. Boek een luxe hotelkamer, want meer dan dat zullen jullie de komende uren niet gaan zien. Het enige wat op de planning staat is sex! Zo heb je genoeg tijd en kun je elkaar ongestoord opnieuw gaan ontdekken.

Betrapt worden door je kind: het overkwam Heleen van Royen.

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.