Regel nu een gratis spannende ladies night!

O yes, it’s ladies night! Maar hoe vul je zo’n avondje met je vriendinnen nou op een originele manier in? Haal die romcom maar uit de dvd-speler, want VIVA heeft een veel beter idee voor je ladies night. Gezellig, gratis en vol spannende sexspeeltjes…

Boek hier meteen een Ladies Night Homeparty!

Ladies Night Homeparty
Dé manier om zonder geld uit te geven je meidenavondje flink op te spicen is een gratis Ladies Night Homeparty: een soort Tupperware-party, maar dan een stuk spannender! In plaatst van suffe plastic bakjes, zijn de allernieuwste sexspeeltjes het onderwerp van gesprek. Maar er wordt niet alleen door een gezellige consulente info gegeven over erotische artikelen; er mag ook gevoeld worden. En dit alles voor niks, noppes, nada! Als gastvrouw van de ladies night krijg je zelfs een cadeautje voor het organiseren én 10% van de gemaakte omzet, waarvoor je leuke spulletjes kunt bestellen die je voorbij hebt zien komen!

Wat gebeurt er precies tijdens een Ladies Night Homeparty?
Rond 8 uur ’s avonds staat de consulente van Ladies Night bij jou en minimaal 7 vriendinnen voor de deur. Jij hebt van te voren al wat lekkere hapjes klaargezet en de wijn koud gelegd. Maar zodra de consulente haar koffertje met erotische artikelen opent, kan het feest pas echt beginnen. Ze zal uitleg geven over verschillende producten: van lekkere massageolie tot de nieuwste vibrators. Dan is het tijd om de gadgets te bekijken, betasten, ruiken en proeven. Hilariteit gegarandeerd! Vervolgens kan je je bestelling doorgeven bij de consulente. Fijn: er is geen minimale afname verplicht en binnen 4 werkdagen valt je speeltje al op de mat!

Voor wie en welke gelegenheid is een Ladies Night Homeparty?
Een Ladies Night Homeparty organiseer je voor minimaal 7 vriendinnen (allemaal minimaal 18 jaar). Mannen zijn uiteraard verboden. Een Homeparty is zeer geschikt om je normale ladies night op te spicen, maar ook op een speciale avond is het leuk om een consulente met goedgevulde koffer over de vloer te krijgen. Moet je nog een vrijgezellenfeest organiseren of wil je je beste vriendin verassen met een suprise party? Boek dan een Ladies Night Homeparty!

Wil je nog meer info over een Ladies Night Homeparty? Klik dan hier.

Beeld: iStock