Zo stelt een man zijn orgasme uit

geroosterde venkel

Voor vrouwen is het meestal geen issue, maar te vroeg klaarkomen kan voor mannen wél een probleem zijn. Als man kun je proberen je orgasme uit te stellen door tijdens de seks aan iets heel anders te denken. Maar waarheen dwalen hun gedachten dan precies af?

Een Britse gezondheidswebsite zocht het voor je uit. Uit hun enquête blijkt dat mannen verschillende tactieken hebben. Eén van de populairste: wiskundesommen in hun hoofd maken. Op deze manier worden ze afgeleid en stellen ze effectief hun orgasme uit. Beetje gek idee, dat je partner zit te rekenen tussen de lakens…

Maar het kan nog erger: sommige mannen gaven toe aan hun oma te denken! Andere veelgebruikte tactieken zijn aan een lelijk persoon denken, aan werk denken en landen opnoemen in je hoofd. Wat een moeite om maar niet klaar te komen!

De vraag is: helpt het ook echt om aan rekensommetjes of je oma te denken? Het blijkt van wel, want ruim 70 procent van de mannen zegt dat ze het daardoor langer volhouden tussen de lakens. Hallo, denken jullie ook nog wel even aan ons heren?!

Overigens zouden we het niet zo snel tegen onze partner zeggen als we ontevreden zijn over zijn bedprestaties. Slechts 11 procent van de vrouwen wijst haar man hierop.

Denk je dat jouw partner weleens bewust aan iets anders denkt tijdens de seks?

Bron: Female First