Zo wind je hem op!

Een zuchtje of een speelse opmerking is vaak al genoeg om hem op te winden. Maar wat als zijn libido even wat lager is en jij nu net onwijs veel zin hebt?

Volg dan één van deze sexy technieken en breng hem in the mood voor een vrijpartij. De tips lees je onder de foto’s in de gallery:

Bind hem vast

Neem de touwtjes in handen en bind hem aan het bed vast. Leg een kussen onder zijn hoofd zodat hij je kan zien. Mannen zijn erg visueel en zullen genieten van het aanzicht. Tease hem vooral, want hij kan geen kant op. Als dit zijn sexvuurtje niet aanwakkert…

Waterpret

Stap bij hem onder de douche. Wat is er leuker dan wat onderwaterplezier? Zoen hem en was elkaar sensueel met heerlijk geurende douchegel. Zo zijn jullie meteen fris voor wat actie tussen de lakens!

Voorpret

Het is heerlijk speels om in de bioscoop of tijdens een dinertje elkaar af en toe stiekem te strelen als niemand kijkt. Als je in een drukke ruimte bent, kijk hem dan af en toe op je allerstoutst aan. Op deze manier wek je lust op waar hij thuis vast wel raad mee weet.

In je ondergoed

Loop door het huis in je mooiste ondergoed. Trek hoge hakken aan om het nog sexyer te maken! Als dit zijn aandacht niet trekt..

Dirty dancing

Een erotische striptease is een fantasie voor veel mannen. Trek de stoute schoenen aan en laat hem zien wat je in huis hebt. Zet hem op een stoel en bind zijn handen vast. Zo kan hij wel kijken, maar niet aanraken. Succes verzekerd!

Erotische massage

Bied hem een lekkere massage aan. Begin aan een ‘gewone’ massage en maak het langzaamaan steeds spannender. Gebruik geurende olie en steek van tevoren wat kaarsjes aan.

In de buitenlucht

Doe eens gek en verleid hem tijdens een bos- of strandwandeling. Er zijn weinig mannen die dit kunnen weerstaan.

Tease talk

Mannen houden wel van wat dirty talk. Stuur een stout smsje of fluister sexy dingen in zijn oor als jullie op een verjaardag zitten. Ook in bed kan hij het wel waarderen als je zegt wat je van hem wilt.

Beeld: iStock