Zo word je een mannenmagneet

geroosterde venkel

Sommige vrouwen hebben ‘het’ gewoon: alle mannen willen met haar zijn en vrouwen willen haar zijn. In tegenstelling tot wat men vaak denkt heeft het niks te maken met uiterlijk!

We hebben allemaal een vriendin of kennis die continu omringd is door mannen. Het lijkt alsof ze er niets voor doet, maar er zijn echter bepaalde factoren die haar zo aantrekkelijk maken voor het mannenvolk. Dus hoe word je ook zo’n mannenmagneet? Volgens sexpert Tracy Cox schuilt het geheim in deze 6 kwaliteiten die mannen onweerstaanbaar vinden…

1. Wees enthousiast.
Enthousiasme is besmettelijk. Als je altijd positief, vrolijke en opgewekte zal dit afgeven op degene waarmee je praat. Het maakt zelfs niet uit waarover je praat.

2. Geef hem jouw volledige aandacht.
Ook mannen krijgen graag aandacht. Als je hem alleen aandacht geeft en andere mannen negeert, geef je hem een echte egoboost, waarvoor hij je dankbaar zal zijn.

3. Wees trots op wie je bent.
Iemand die het voor zichzelf opneemt en een eigen mening durft te hebben – zelfs als die anders is – zal misschien niet bij iedereen in de goede smaak vallen, maar één ding is zeker: saai ben je niet! Daarnaast zullen andere je bewonderen voor je dapperheid.

4. Wees niet bang voor aanraking.
Tracey tipt: onderschat nooit de power of touch. De mensen die je een dikke knuffel geven, een stevige handdruk of een arm om je schouder leggen zijn makkelijker benaderbaar! Vergeet niet om ook jezelf aan te raken. Het is uitstekende manier om subtiel verleidelijk te zijn. Wrijf over je armen als je het koud hebt, wrijf zachtjes over je sleutelbenen en duw je haren naar achteren… Het is allemaal een manier om de aandacht naar je lichaam te trekken.

5. Wees bewust van je eigen lichaam.
Het maakt niet uit hoe dik of dun je bent: als je zelfverzekerd overkomt, ben je veel aantrekkelijker. Hoe meer je van je eigen lichaam houdt, des te positiever beeld draag je jezelf uit naar de rest van de wereld. Bijvoorbeeld: iemand die zit met een kussen voor zijn buik straalt uit dat hij of zij zichzelf dik vindt.

6. Wees niet geobsedeerd door je uiterlijk.
Het is misschien moeilijk te accepteren, maar mannen vinden de nonchalante, spontane vrouw die ‘zomaar wat aangooit’ leuker dan de perfecte, stugge vrouw dat twee uur lang voor de spiegel staat.

Bron: DailyMail