Zo wordt Koningsdag toch nog heet

koningsdag

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven, laten de weergoden ons morgen behoorlijk  in de steek. Dus zullen we er zelf maar wat van moeten maken. Zo zorg jij ervoor dat de temperatuur op Willems verjaardag toch nog tot grote hoogte stijgt.

  • Gebruik de drukte Koningsdag betekent grote mensenmassa’s. Soms vervelend, maar je kunt die drukte natuurlijk ook een beetje uitbuiten. Sta je naast een lekker ding in de bus? Voor je het weet, val je in die scherpe bocht preciés tegen hem aan. Ziehier uw ijsbreker.
  • Verloren en verlaten Drukte, drank en geduw: voor je het weet, ben je op Koningsdag je vrienden kwijt. Maar niet getreurd: spreek een leuke vent aan en vraag hem of hij je wil helpen je vrienden terug te vinden (of niet, natuurlijk).
  • En plein public Stuur je vriend een geil berichtje als jullie met vrienden midden in de drukte staan, of fluister je wildste fantasieën in zijn oor. Ook aan te raden: schaf een sexspeeltje aan dat op afstand werkt, bijvoorbeeld een vibrating egg. Stop ‘m bij jezelf naar binnen en druk de afstandsbediening in zijn hand.
  • Koning, wat doet u nu? Haal voor de gelegenheid een oranje lingeriesetje in huis en trakteer jouw king op een sexy lapdance.
  • The royal treatment Doop je slaapkamer om tot zijn koninklijk paleis. Zet hem op een troon (lees: de eerste stoel die je kunt vinden) en neem de rol aan van zijn sexy onderdaan.
  • Persoonlijke prince charming Ga jij dit jaar een eenzame Koningsdag tegemoet? Dan plan je toch gewoon een date met je eigen Willy? Dik, dun, stil of vibrerend: er is voor ieder wat wils.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.