Zon, zee, strand, en een kater?!

geroosterde venkel

Geen verplichtingen, doen waar je zin in hebt, lekker zonnen, terrasje, eten, stappen. En last hebben van een kater of problemen met je darmen horen daar natuurlijk niet bij! Wist je dat je daar iets aan kunt doen?

Je kent het vast wel op vakantie: De hele dag lekker in de zon, ’s avonds net iets te veel en iets te vet eten en daarna nét een wijntje te veel drinken. Op het moment allemaal hartstikke leuk/lekker/lachen, maar de volgende dag doet het zich gelden. Hoofdpijn, buikpijn, droge mond, oftewel: De kater.

Wat is een kater eigenlijk precies? Je krijgt een kater doordat je lichaam uitdroogt door de alcohol. Een goede tip, om een kater te voorkomen of te verhelpen, naast natuurlijk alles met mate te eten en te drinken, is om veel water te drinken, voor, tijdens en na het stappen.

Een supertip: Waarschijnlijk heb je al Norit in je bagage zitten, omdat ‘in den vreemde’ je darmen nou eenmaal snel in de knoop raken. Maar wist je dat je die bekende zwarte pilletjes ook kunt gebruiken om de schadelijke stoffen van een avondje stappen snel uit je lichaam te krijgen? Norit bestaat namelijk uit actieve kool, dat die schadelijke stoffen aan zich bindt en zo je lichaam helpt om ze kwijt te raken. Als je dan ook nog eens zorgt voor Norit ORS, een oplossing van mineralen en suikers, krijgt je lichaam de vochtbalans weer op peil. En kun jij verder genieten van je vakantie!

Meer weten over de werking van Norit? Kijk op stopdiarree.nl