Zonnige seks

geroosterde venkel

’s Zomers meer seks

Uit een poll op Vrouwonline blijkt dat 81% van de vrouwen* ’s zomers méér zin in seks heeft. Dat is natuurlijk helemaal niet raar: veel mensen zitten in de zomer gewoon lekkerder in hun vel, en dat is bevorderlijk voor het seksleven. Bovendien is het heel gezond om zonlicht op je (hele) lijf te krijgen. Seks & zon is dus de perfecte combinatie.

Hier zijn wat tips voor nóg lekkerdere zonnige seks!

Zonnige seks is natuurlijk het lekkerst in de zon. De warmte en gloed van de zon zorgen ervoor dat jij je nog sexier voelt. Je kunt daarvoor een afgelegen plekje buiten zoeken, maar je kunt ook een matrasje slepen naar een plek in huis waar de zon lekker binnenvalt, onder een (dak)raam bijvoorbeeld. Zo hou je nog iets van privacy.

Als je toch echt naar buiten gaat, vergeet dan niet om alle tere plekjes, die normaalgesproken niet zoveel zon zien, goed in te smeren. Dat kan ook een heerlijk voorspel zijn: Elkaar lekker insmeren met factor 50!

Je kunt natuurlijk ook buiten van elkaar genieten zonder direct seks te hebben. Samen lekker liggen zonnen, naar elkaars lichamen kijken, het kan allemaal onder de noemer ‘voorspel’ vallen. Thuis kun je je, met de warmte van de zon nog in je lijf, heerlijk op elkaar uitleven.

Wordt het echt heet? Verwen elkaar dan met een koude ijsklontjesmassage. Wrijf ijsklontjes op de verhitte delen van het lichaam. Het koelt lekker af en zo kunnen jullie weer lekker verder stomen!

Extra tips:
– Wist je dat er ook Durex Play Massage Ice bestaat?

– Al ooit gehoord van een ijsvibrator?

* In totaal hebben 902 vrouwen meegedaan