Zou jij deze single-armband dragen?

geroosterde venkel

Ben je ook bang om een leuke man in de kroeg, supermarkt of sportschool aan te spreken om er vervolgens achter te komen dat hij al bezet of zelfs getrouwd is? Dit rubberen armbandje zou wellicht dé perfecte oplossing kunnen zijn.

Speeddating of online dating-sites zullen niet meer de enige optie zijn om op een makkelijke manier singles te spotten dankzij deze MY Single Band. Het opvallende polsbandje maakt het eenvoudig om andere singles te herkennen op straat en in het nachtleven.

De makers Rob en Rina denken een gat in de markt te hebben gevonden: “Het lanceren van MY Single Band is een revolutionair concept. De drager van de band identificeert zichzelf als single, op de zelfde manier als een trouwring laat zien dat je getrouwd bent.” Volgens de twee zou de band helpen om singles vaker met elkaar in contact te brengen en de angst van het kennismaken verlagen.Verder past het concept bij de drukke levensstijl van tegenwoordig.

Eén bandje kost € 7,50 en voor € 12,50 heb je er twee. Ze zijn verkrijgbaar in roze, oranje, licht- en donkerblauw, turquoise, rood en zwart. De woorden fate, destiny en future staan in de armband gedrukt.

 

Zou jij ‘m dragen?

Bron: Daily Mail / MYsingleworld.com