4 x standjes voor luie sex

luie sex

Je hebt een lange dag gehad, enorm veel spierpijn, een dikke kater of gewoon weinig energie. Kortom: je hebt geen zin om te bewegen. Toch wil je nog wél even sexen. Geen wilde vrijpartij, maar juist comfortabel en zonder te veel inspanning. LotteLust zet de beste posities voor een potje luie sex voor je op een rij.

Lepeltje-lepeltje

Niet alleen voor vanillesex is lepeltje-lepeltje het to-go standje. Ook voor luie sex is het ideaal. Ten eerste is het heel comfortabel en ten tweede hoef jij als kleine spoon ‘het werk’ niet te doen.

Magic Mountain

Ga met je buik liggen op een berg kussens en steun op je knieën. Laat hem op zijn knieën achter je zitten en zo bij je naar binnen gaan.

Luie doggy

Doggy style is een van de favorieten van zowel mannen als vrouwen. Gelukkig kun je deze sexpositie gemakkelijk ‘lui’ maken. De lazy versie van doggy style is ook nog eens heel lekker! Ga plat op je buik liggen met je benen bij elkaar. Je lover ligt ook zo plat mogelijk bovenop je met zijn benen buiten jouw benen. Laat hem bij je naar binnen gaan en bewegingen van voren naar achteren maken, in plaats van op en neer.

Afternoon delight

Dit standje is een combinatie van spoonen en missionaris, maar met een twist. Ga op je rug liggen met je knieën opgetrokken. Je lover gaat haaks tegen je aan liggen. Simple as that.

Extra haast? Kom sneller klaar door een vibrator te gebruiken!

Ben je weer op krachten gekomen en kun je er weer tegenaan? Na al dat harde werken verdient je lief wel een cadeautje terug. Doe hem een plezier door los te gaan met de favoriete sexstandjes van mannen.

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.