5 tips voor solosex

solosex

Raak jij een beetje verveeld in jouw solosex-routine? Je kunt vast wel wat nieuwe en lekkere moves gebruiken. Give yourself some love: LotteLust geeft tips!

Alfabeter

Aan mannen wordt vaak de tip gegeven om tijdens het beffen met hun tong een ABC te maken. Doe het voor de variatie eens bij jezelf, maar dan met je vingers.

Hot G-spot

Ga op je rug in bed liggen. Als je lekker op weg bent met je clitoris, pak je er een curved G-spot vibrator bij om ook deze hotspot te stimuleren. Leg je hoofd nu over de rand van het bed. De stimulatie van je clitoris en het bloed dat naar je hoofd stijgt, zorgt voor een intens orgasme!

Douche

Heb je een douchekop waar je de straal heel krachtig van kunt zetten? Bof jij even, want door hem op je clitoris te richten kun je heftig klaarkomen. Gebruik je vingers erbij ter afwisseling en/of om je G-spot te prikkelen.

Pak de stoel erbij

Misschien wat gek en onwennig, maar ga eens op een stoel zitten tijdens het solosexen. Hierdoor kun je makkelijk bij je fijne plekjes en kan je jezelf met je benen aan de stoelpoten vasthouden tijdens het klaarkomen.

All over the place

Vaak richt je jezelf automatisch op je clitoris – dit is natuurlijk waar de magic happens – maar probeer eens je hele hand over je vagina te bewegen, dit zal je een ander soort orgasme geven.

Beeld: iStock

LotteLust is een online magazine waar onderwerpen als standjes, pijpen en porno aan de orde van de dag zijn. Alles wordt besproken op een classy, herkenbare manier, maar wel met een dikke kinky knipoog of course. Want: sex is leuk! En dat is waar LotteLust voor staat.