Anaal sexspeeltje: zou jij het gebruiken?

anaal sexspeeltje

In de eerste aflevering van ‘Viva’s Toy Stories’ een anaal sexspeeltje. Loop jij hier warm voor?

Vijf vrouwen, een man en op tafel een anaal sexpeeltje. Wat krijg je dan? In de eerste instantie een hele hoop ‘Euhm’, ‘Erhhm’ en ‘Wow’. Deze anale toy riep bij ons sexspeeltjes-panel nogal wat vragen op. Zo vroeg een van de vrouwen zich af of je het ronde haakje misschien voor de voorkant kan gebruiken. Het is te proberen maar of je er echt opgewonden van raakt…

Intens orgasme
De reacties op de anal beads zijn niet onverdeeld enthousiast: ‘Misschien als de sleur ofzo er een beetje in zit dat je dan zoiets wil proberen?’, oppert een van de panelleden. Toch bleek uit onderzoek van de Indiana State University dat maar liefst 94% van de vrouwen een orgasme krijgt van anale sex. Dat is nogal een percentage maar natuurlijk ligt dit in de praktijk iets genuanceerder. Je achterwerk is niet de doorgang naar een gegarandeerd hoogtepunt maar het prikkelen van de kringspier kan in combinatie met clitorale stimulatie, penetratie of orale sex wel tot een intens orgasme leiden.

Bootylicious
Als je geen ervaring hebt met anale sex maar wel nieuwsgierig bent, zijn anal beads ideaal. In combinatie met geduld en glijmiddel op siliconenbasis– een must bij anale sex- kun je ervaren hoe het is om op een andere manier gestimuleerd te worden. Experimenteren met zo’n speeltje, de kralen variëren in omvang van 1 tot 3 centimeter, is een spannende manier om te ontdekken of je tot penetratie over wil gaan. Ontspannen zijn, goed met je partner communiceren en stoppen als het pijn doet zijn in dit geval heel belangrijk. Ook voor ervaringsdeskundigen op het gebied van anale sex zijn anal toys een fijne aanvulling op een spannend sexleven.

Shop dit speeltje en andere goodies bij Pabo.

Anaal sexspeeltje