Anale sex in 7 stappen

anale sex

Is het de grootste fantasie van je vriend om je anaal te nemen? Of ben je zelf nieuwsgierig naar hoe het is om anale sex te hebben? Dit stappenplan helpt je op weg.

  1. Wees zeker van je zaak Begin hier niet aan, puur en alleen om je vriend te plezieren. Anale sex vereist complete ontspanning, en dat gaat niet lukken als je er zelf niet achter staat.
  2. Wees zeker van je partner Anale sex is misschien wel het intiemste wat je tussen de lakens kunt doen. Het is dus belangrijk dat je je helemaal op je gemak voelt bij je bedpartner. Dit is dus niet weggelegd voor onenightstands.
  3. Zorg voor een opperste staat van geilheid Werk aan de winkel dus voor je schatje. Want hoe meer je naar hem hunkert, des te meer je openstaat voor anale sex.
  4. Natheid to the max! In tegenstelling tot je vagina, wordt de anus niet vochtig als je opgewonden bent. Dat betekent dat je hier zelf voor moet zorgen. Gebruik veel glijmiddel, vaginaal vocht, of vaseline zodat het geen pijnlijke schuurpartij wordt. Hij kan ook eerst je vagina penetreren, zodat de penis niet droog is. Pas op: als hij ‘m eenmaal in je anus heeft gedaan, mag hij ‘m erna absoluut niet meer in je vagina doen. Anders loop je door de bacteriën een enorm risico op een vaginale infectie.
  5. Rek de boel op Laat je vriend eerst de boel verkennen met een vinger, twee vingers… Totdat je uiteindelijk klaar bent voor zijn penis. Ook dan kan hij ‘m er niet opeens inraggen: eerst voorzichtig het puntje, en dan langzaam (!) doorduwen. Waak ervoor dat de penis er niet helemaal uitgaat, want dan wordt het pijnlijker om hem er weer in te doen. Als hij er eenmaal inzit, lekker laten zitten dus, en langzaam heen en weer bewegen.
  6. Blijf communiceren Dus geef het aan als het pijn doet, en ook als het te snel gaat. Je vriend kan niet voelen wat jij voelt, en het zou zonde als het een onprettige ervaring is, omdat jij je mond niet opendoet.
  7. Doet het te veel pijn of voelt het niet goed? Stoppen! Anale sex kan even doorbijten zijn, maar niemand is erbij gebaat als je helse pijnen lijdt. Jij bent in charge, en als jij het onprettig vindt: kappen.

Foto: 123RF